150 anys apasionats per la música

Edicions anteriors

titol campamen

RAFELCAMP 2017

Com cada estiu els nostres xiquets i xiquetes de cursos més avançats tenen l’oportunitat de gaudir de cursets de música a l’escola: música de cambra infantil, Perkurafel, Musikrafel… Però, des de l’escola de música, volíem que el nostre alumnat també tingueren uns dies de treball acompanyat d’amistat, convivència i, sobretot, música. Això ens va portar a iniciar una aventura a les faldes del Penyagolosa, una aventura on havíem de passar una setmana envoltats de natura i bona gent.

En aquest entorn privilegiat, es pot trobar “El Mas de Borràs”, una antiga masia del segle XV completament restaurada on s’ha respectat l’arquitectura i l’estil de la construcció original.

Tot i ser la primera vegada que, des de “La Primitiva” de Rafelbunyol, s’organitza una activitat d’aquestes característiques vam aconseguir un nombre important de participants: 16 alumnes de vent-fusta, 8 de vent-metall i 13 de corda. Aixó ens va permetre poder muntar diferents grups de cambra i una xicoteta orquestra simfònica. A més a més, comptàvem amb 7 professors que van estar acompanyant als xiquets i xiquetes durant aquests dies.

Durant l’estada alternàvem la música amb activitats de multi aventura i natura, com per exemple: excursions, gimcanes, tirolina, activitats nocturnes… dirigides per un grup de monitors especialitzats que el campament posava a la nostra disposició. Per tal de mostrar el treball realitzat durant tota la setmana, l’últim dia vam oferir una xicoteta audició per als familiars de tot l’alumnat. Per finalitzar la nostra estada al Mas, Pepe (cuiner del Mas) ens va organitzar un dinar de germanor.

Per a tots va ser una experiència molt enriquidora on vam poder aprendre a gaudir de la natura i de la música, sempre comptant amb la companyia i recolzament de tot el grup. Esperem que el proper any puguem repetir l’experiència amb noves incorporacions i novetats!  Vos esperem!

 

IMG-20170709-WA0021