150 anys apasionats per la música

Director

PERE JOAN LLOPIS SANCHO

 

Naix a Rafelbunyol l’any 1987 i s’inicia en els estudis musicals a la S. M. “La Primitiva”. Estudia bombardí al Conservatori Professional de Música de València amb el mestre Eduardo Nogueroles i trombó al Conservatori Professional de Torrent amb el mestre Rafael Polanco. Obté el Títol Superior de Música en l’especialitat de Tuba/Bombardí l’any 2011 al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb els mestres Miguel Fabra i José Manuel Miñana. També obté el Títol de Màster en Música l’any 2014 al mateix centre.

Paral·lelament, amplía els seus estudis de bombardí i trombó a l’Àula de tuba i trombó organitzada per SBLM amb Sergio Finca, Ramiro Tejero, José Vicente López, Inda Bonet i Carlos Gil. Des de l’any 2012 assisteix regularment a classes amb el bombardinista suïs Thomas Rüedi.

En el camp de la direcció ha rebut classes d’Àngel Escútia i Llorenç Mendoza en diversos cursos de formació. En l’actualitat dirigeix l’Ensemble de Metalls de “La Primitiva” de Rafelbunyol així com altres agrupacions dins la mateixa Societat, on també ocupa el lloc de mestre de trombó i bombardí.