150 anys apasionats per la música

III Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Sagunt”

El passat diumenge 22 d’abril, el Quintet de Vent “Fusta N’En Trompà” va obtenir un gran èxit al III Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Sagunt”. El quintet va assolir el Primer Premi de la seua categoria (fins a 15 anys).

WhatsApp Image 2018-04-23 at 12.21.45

 

Una molt bona experiència per aquest grup de cambra de la nostra Escola “La Primitiva” de Rafelbunyol i que ens realça la importància de la constància i el treball continuo per poder arribar a les fites que ens marquem.

L’ENHORABONA per a tots vosaltres: Neus Aznar, Sandra Le Ferrer, Pau Pérez, Lucía Pérez i Sandra Ramón; i ara a continuar pel mateix camí i amb les mateixes ganes.
FELICITACIONS de tota la família “LA PRIMITIVA”.

WhatsApp Image 2018-04-23 at 20.45.25

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>