Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Master-Class de Violí, a càrrecde la Professora Raisa Ulumbekova.

Ahir dimarts , 6 de febrer les alumnes de violí de l’Escola “La Primitiva” de Rafelbunyol, tingueren l’oportunitat de treballar amb la violinista rusa Raisa Ulumbekova. El proper dissabte continuarà la máster class, amb més alumnes de violí i amb una classe amb l’orquestra.

Les alumnes que participaren ahir a la màster class sigueren:

Mar Miguel, 4t E. Elementals

Daniela Figueroa, 3r E. Elementals

Laura Linares, 1r E. Professionals

Mar Badia, 3r E. Professionals

Quartet de Corda “ Viomusic”, E. Professionals

Mar Miguel
Daniela Figueroa Laura Linares 02
Mar Badia Quartet cordes

 

 

 

 

 

 

150816_carpediem_063

Raisa Ulumbekova va néixer a Leningrad (actualment Sant Petersburg, Rússia). Va rebre l’educació primària en el liceu artístic del Ohta. Més tard, va realitzar la carrera de Violí, la qual va acabar amb honors a la Mussorgski Music State University i el Conservatori Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg, a la classe del professor Oleg Shulpyakov. Va participar en les masterclasses de música de cambra a Weikersheim (Alemanya), i en classes magistrals amb Thomas Fueri i Daniel Draganov.
Des de l’any 2000 fins 2005 va ocupar la plaça de concertino assistent al teatre de l’òpera i ballet del Conservatori de Sant Petersburg. A més, des de l’any 2005 fins 2011 va ser violí de la State Symphonic Orchestra “Kapella” de Sant Petersburgo.

Ha estat guanyadora de diversos concursos en les especialitats de violí i música de cambra, la qual cosa la va portar el 2005 a realitzar diversos concerts com a solista a Corea del Sud.
Ha treballat com a professora de violí en diverses escoles de música i a la universitat, a més de pertànyer al grup de professors de la facultat de composició del Conservatori Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg.
Des de 2008, Raisa Ulumbekova és fundadora, directora artística i concertino de la “Carpe Diem” Chamber Orchestra St. Petersburg, amb la qual ha realitzat nombrosos concerts i gires internacionals.
Actualment Raisa Ulumbekova, està acabant un “Concertexam” a la Universitat de Münster, a la classe del professor Martin Dehning. A més, treballa en la Kammeroper Köln (Òpera de Cambra de Colònia) com a concertino, al Classic Philharmonie Bonn (Filharmònica Clàssica de Bonn) i és el primer violí en el quartet de corda “Silenos Quartet”.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *