150 anys apasionats per la música

Alumnes de l’Escola de Música de ‘La Primitiva de Rafelbunyol’ triomfen als concursos de Castellnovo, Alzira i Borriana

Aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer, alumnes de l’Escola de Música de ‘La Primitiva de Rafelbunyol’ han obtingut un gran èxit en el Concurs de Joves Intèrprets de Castellnovo i a més, el quartet de clarinets AD LIBITUM, ha guanyat dos concursos.

Al Concurs de Joves Intèrprets de CastellnovoVicent Oron, amb el saxo, va obtenir el 1r premi en la Categoria B, Sandra Ramon,amb la trompa, va guanyar el 1r Premi en la Categoria C, Fran Campos,amb el trombó, el 2n premi i finalment, Aitana Lucrecia,amb la flauta, va obtenir el 2n Premi de la Categoria C.

A més a més el quartet de clarinets AD LIBITUM, format per Ferran Garcerà, Cristina Lloret, Gemma Guiot i Sergi Bayarri, van guanyar el dissabte 24 el Concurs de Cambra d’Alzira i el diumenge 25 el Concurs de Cambra de Borriana.

L‘Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol, compta en el seu funcionament amb 39 professors i un alumnat de 414 persones interessades a desenvolupar les seues habilitats musicals. Aquesta Escola de Música ha estat i és un referent quant a la innovació i aplicació de nous sistemes i ferramentes per a l’aprenentatge de la música en totes les seues vessants.

Ja des de fa prou de temps incorporen a l’edat dels 6 anys, l’aprenentatge d’un instrument musical, adaptant tots els materials pedagògics a aquest fet; des dels primers cursos de grau elemental els alumnes poden gaudir d’acompanyament pianístic en les seues audicions i des de ben aviat els formem en el treball grupal ja siga en les agrupacions musicals adreçades a aquest fi (Grup Instrumental de Corda, Banda Infantil, Orquestra de Corda, Banda de l’Escola, Cor de l’Escola), com en els diferents grups de música de cambra que tenen.

Aquests premis mostren el gran treball que es realitza a l’escola de Rafelbunyol amb els jóvens talents musicals de la Comunitat Valenciana.

 

* Artícle original, https://www.nuestrasbandasdemusica.com/noticias/noticias-nbm/sociedades-musicales/9260-alumnes-de-l-escola-de-musica-de-la-primitiva-de-rafelbunyol-triomfen-als-concursos-de-castellnovo-alzira-i-borriana.html

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>