Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Pau Fernández obté el Primer Premi a la VI edició del Concurs Nacional de Piano “Amparo Fandos”

Pau

Este cap de setmana, el Conservatori Professional de Música de Torrent va acollir la VI edició del Concurs Nacional de Piano Amparo Fandos; un certamen biennal, organitzat per l’Ajuntament de Torrent en col•laboració amb el Conservatori Professional de Música, que ha reunit virtuosos pianistes nacionals i internacionals residents a Espanya.

El divendres 28 d’abril es celebraren les proves eliminatòries del concurs, i el dissabte 29 va tindre lloc la gala final, amb un acte de clausura i lliurament dels premis. Al concurs es presentaren sis participants en la seua primera fase: Irene Cantos Pérez, Pau Fernández Benlloch, Mar Valor Navarro, Francisco José García Verdú, Juan José Lorenzo Egea i Jorge Nava Vásquez; i van fer les proves davant un jurat qualificat i de reconegut prestigi dins del panorama musical, format per Francisco Escoda Patrón, Miriam Gómez Morán i Rafael Salinas Tello. Els tres finalistes, que mostraren el seu art davant el piano, van competir en la gala de dissabte per tal d’aconseguir la victòria. Pau Fernández fou el guanyador del primer premi, i va oferir al públic un concert que clausurà l’edició del 2017. A l’acte van estar presents la regidora d’Educació, Patricia Sáez; la regidora de Medi Ambient, Inma Amat; i el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell.

Els premiats, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys, han demostrat el seu talent i el futur musical que els espera. Els guanyadors han sigut:

– Primer premi: Pau Fernández Benlloch
– Segon premi: Mar Valor Navarro
– Tercer premi: Francisco José García Verdú
A més del reconeixement, els guardonats han obtingut una dotació de 2.500, 1.300 i 700 euros respectivament, segons l’ordre de classificació.

Pau, forma part de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol com a violinista i pianísta de les nostres agrupacions i actualment es troba finalitzant els seus estudis de Piano en la prestigiosa Academia Sibelius de Helsinki (Finlandia).

Enhorabona Pau!

 

*Font: https://www.torrent.es

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *