150 anys apasionats per la música

Rafel Camp 2017

A QUI VA DIRIGIT?

Aquest campament va dirigit a tots els xiquets i totes les xiquetes músics d’entre 8 i 14.

QUINS INSTRUMENTS PODEN PARTICIPAR?

  • Vent fusta: Flauta travessera, oboè, clarinet, saxòfon i fagot.
  • Vent metall: Trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba.
  • Corda: Violí, viola, violoncel i contrabaix
  • Percussió

ON ANIREM?

Ens allotjarem al “Más de Borràs”, a Villahermosa del Río (Castelló), una masia ubicada al paratge natural del Massís del Penyagolosa.

El Centre de Vacances i Turisme Rural El MAS de BORRÀS està situat en una de les masies més tradicionals del massís de PENYAGOLOSA, el paratge natural més alt i millor conservat de la Comunitat Valenciana. S’emplaça a 1.000 m d’altitud, a l’interior d’una zona forestal protegida per l’enorme patrimoni natural que encara conserva intacte, en la confluència de la Comunitat Valenciana amb Aragó, i als peus del PIC de PENYAGOLOSA, el cim més alt de les nostres comarques amb 1.814 m d’altitud. Es troba a 2 km de Villahermosa del Rio, un dels municipis que conformen la MANCOMUNITAT TURÍSTICA DEL MAESTRAT, en la ruta marcada pel sender europeu de gran recorregut GR7, i a 50 km del MEDITERRANI.

QUÈ FAREM?

  • Els matins estaran dedicats a la música instrumental, per tal de fomentar el treball en equip el sistema de treball serà grupal.
  • Les vesprades les dedicarem a gaudir del impressionant entorn natural que tindrem amb activitats com: senderisme, tir amb arc, tirolina, piragüisme, escalada, rappel, … y moltes més activitats.

QUI CUIDARÀ DELS VOSTRES FILLS I FILLES?

Les activitats musicals seran impartides per professorat de l’Escola de Música “La Primitiva de Rafelbunyol i les activitats multiaventura de la vesprada correran a carrec dels monitors especialtizats del Mas de Borrás.

 CONDICIONS GENERALS

La inscripció al Rafelcamp 2017 inclou la pensió completa durant l’estada, classes col·lectives d’instrument i banda o Orquestra, Activitats multi aventura.

Cal entregar el full d’inscripció i justificant bancari a consergeria de l’Escola de Música o en: www.primitivarafelbunyol.com

El dia d’eixida s’haurà d’entregar al professorat una l’autorització dels pares o mares del alumnes i una fotocòpia de la targeta SIP.

Forma de pagament

Es realitzarà un pagament del 50% del total per tal de fer efectiva la reserva de plaça amb una transferència o ingrés al compte: ES94 2100 4971 1122 0002 2718

La quantitat restant s’abonarà com a data límit 15 dies abans de començar el campament.

Concepte: Rafelcamp (Nom de l’alumne/a)


 

Sin título-3 (1)

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>