Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Audicions del 1r Trimestre

Aquesta vesprada donem inici a les audicions del 1r Trimestre de l’Escola de Música “LA PRIMITIVA” de Rafelbunyol. Es realitzaran en l’Auditori en dues sessions, a les 18’30 i a les 19’30 h. i seran els següents dies:

DIVENDRES, DIA 16 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 2n i 3r de Cor. Instrument sols, duos, etc. dels següents instruments: Alumnat de Guitarra, Clarinet , Violí , Oboè, Trompeta , i Saxo.

DIVENDRES, DIA 16 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyament de piano, amb el Prof. Justiniano Hernàndez, (Alumnat que cursen Ensenyances Professionals en el Conservatori). Alumnat de 4t de Cor.

DISSABTE, DIA 17 DE DESEMBRE a les 12 hores.

Bebès de 0, 1 i 2 anys. Grups de Musica de cambra de L’escola. Orquestra Infantil.

DILLUNS, DIA 19 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 2n A i 2n C de Sensibilització musical. Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Clarinet, Percussió, Trompeta i Piano.

DILLUNS, DIA 19 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Alumnat d’instrument de 1r i 2n d’Ensenyances Elementals amb acompanyament de piano, amb el Prof. Luis Giner.

DIMARTS, DIA 20 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 3r A de Sensibilització Musical . Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Clarinet, Cello, Trompa, Piano, Fagot, Percussió, Saxo, Contrabaix i Trombó.

DIMARTS, DIA 20 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Alumnat d’instruments de 1r i 2n que cursen Ensenyances professionals en l’Escola amb acompanyament de piano amb la Professora Guiomar Montero. Alumnat de cant amb acompanyament de piano.

DIMECRES, DIA 21 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 1r B i 1r C i 3r D de Sensibilització Musical. Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments:Flauta, , Saxo, Violí, Piano i Trompa.

DIMECRES, DIA 21 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Banda Infantil. Alumnat d’instruments de 3r d’ Ensenyances Elementals amb acompanyament de piano amb el Professor Juan Mª Prieto.

DIJOUS, DIA 22 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 1r A, 2n B i 3r B de Sensibilització Musical. Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments:Tuba i Bombardí, Trompeta, Viola, Tuba i Bombardí, Cello i Contrabaix.

DIJOUS, DIA 22 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Alumnat d’instruments de 4t E. Elementals, amb acompanyament de piano amb la Professora Guiomar Montero. Grup Instrumental de Jazz.

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *