Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Concert 10é aniversari de l’Orquestra amb Simón Ibáñez Ginés

Continuant amb la sèrie de concerts que estem oferint aquest any per tal de celebrar el 10é aniversari de la formació de la nostra Orquestra, la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol té el plaer de convidar-vos a un esdeveniment molt especial que tindrà lloc el proper diumenge 22 de maig a les 19:00 hores a l’Auditori Rafelbunyol.

 

En aquest cas comptarem amb la visita de Simón Ibáñez Ginés, clarinetista de fama internacional i professor a les prestigioses escoles Wiener Musikakademie de Viena i Barenboim-Said Foundation Center de Palestina, al que la nostra Orquestra tindrà el gust d’acompanyar, tot açò, com no podia ser d’una altra manera, sota la direcció del nostre benvolgut director Pablo Marqués Mestre.

 Cartell A4

 

 

Un esdeveniment molt especial que tant els músics com el públic tindrem l’oportunitat de gaudir i al que no podeu faltar… ens veiem diumenge 22!!

 

 

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *