Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

El pianísta de “La Primitiva” Pau Fernández Benlloch Premi Professional de Música curs 2014 / 2015 i Premi Professional de Música Autonòmic 2015.

El pianísta de “La Primitiva” Pau Fernández Benlloch Premi Professional de Música curs 2014 / 2015 i Premi Professional de Música Autonòmic 2015.

015_resized_1

Pau Fernández Benlloch, nascut a Rafelbunyol l’any 1998, s’inicia en l’activitat musical a la primerenca edat de 3 anys, rebent classes de llenguatge musical i violí, amb la professora Carmen González Martín.

Als 6 anys es va iniciar als estudis de piano amb la professora Maria José Iglesias Pasten, simultaniejant els estudis dels dos instruments anteriors i iniciant-se, més tard, a la trompeta amb Andrés Andreu, professor de l’Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol.

L’en any 2009 supera les proves d’accés als Ensenyaments Professionals de música amb màximes qualificacions, tant en piano, com en violí i en trompeta, iniciant els estudis professionals de música en piano amb el professor Ignacio Millán Santacreu i en violí amb la professora Patricia Genís Yago i més tard amb el professor Josep Ribes Villalba i amb Sabrina Pacucci.

També ha tocat en diferents sales de la Com. Valenciana (Auditori de Rafelbunyol, Casa de la Cultura de Massamagrell, Sala Clemente, Església de Castielfabib, Palau de Música de Valencia, Sala Alfonso El Magnànim de Valencia, Claustre de la Nau de la Universitat de Valencia …) de Catalunya (Facultat d’Enginyeria Tècnica, Casal Josep Espriu, Col·lege Oficial de Metges de Barcelona …), Andalusia, a la Universitat Tecnològica de Gdansk (Polònia ), al Conservatori Superior de Música de Sant Petersburg (Rússia), ha participat en Festival Internacional de Piano de Poros (Grècia) i al Festival Internacional de Piano de Gijón.

L’any 2011 va obtenir el segon premi i al 2015 el primer premi en el Concurs Internacional de Piano de Benaguasil, també va obtenir un accèssit en el Concurs de Cambra “Vila de Betxí” i el segon premi del Concurs Nacional de Música “Lions Club”, Premi Professional de Música curs 2014 / 2015 i Premi Professional de Música Autonòmic 2015.

Ha rebut classes de violí de: Mirabai Weishmehl, Ievgueni Moriatov, Francesc Navasquillo, Enric Llorens, Yuri Volguin i Alexei Koshvanets. I de piano amb: Elena Dyátlova, Ricardo Roca, Douglas Humpherys, Yuri Bogdanov, Anna Jastrzebska-Quinn and Agathe Leimoni.

Es músic de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol com pianista de la seua Banda simfònica i com a violí amb l’Orquestra de la Societat.

El 2008 comença a curses estudis de piano amb el professor d’interpretació de l’ESMUC Rafael Salinas Tello, que actualment continua donant-classes.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *