Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

El fagotista de la Primitiva, Javier Biosca Bas, a la JONDE!

El fagotista  de la Primitiva, Javier Biosca Bas, ha quedat el primer en les proves de selecció de nous músics per a la JOVE ORQUESTRA NACIONAL D’ESPANYA, la JONDE.

JavierBiosca_250

A la prova es presentaren 42 intrumentistes que hagueren de tocar una obra  -Javier interpretà el Concert per a Fagot de W.A. Mozart-, i a més distintos solos de concert. Hi havia dos jurats que calificaven per separat i el resultat es publicà a la pàgina web del ministeri de cultura.

Javier s’inicià a l’escola de la banda amb 5 anys i entrà a la formació simfònica amb 10, on sempre ha sigut el seu professor de fagot Jaume Iborra. Ara estudia al Conservatori Superior de València, tercer curs, amb el professor Julio Pallàs i a l’Escola Superior de Música Reina Sofia a Madrid, amb els professors Paco Alonso i Klaus Thunemann.
Enhorabona Javi!

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *