Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Programació febrer

Hola amics i amigues de la música! Aquest mes el portem carregat de concerts i activitats:

 

Diumenge 15 de febrer a les 12:00h, a la Casa de la Cultura de Massalfassar, concert Intercanvi de la Banda Simfònica amb la Societat Musical i la Societat Musical de Massalfassar dintre de la Campanya de Concerts d’intercanvis Musicals de la Federació de Bandes de Música.

1

 

Diumenge 22 de febrer a les 11:30h, a l’Escola de música de “La Primitiva” Junta general de socis de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol.

 

 

FOTO ARTICLE Nº 7

 

Dissabte 28 de febrer a les 13:15h, Concert de l’Ensemble de metalls de “La Primitiva” a Oliva, enmarcat dins de les activitats del Brassurround 2015, curs organitzat per Spanish Brass Luur Metalls. http://brassurround.com/conciertos

 

Vos esperem!

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *