Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Claudia Camarasa, finalista al XIV Concorso Internazionale di Musica “Marco Fiorindo”, celebrat a la ciutat de Nichelino (Turin), Italia.

Claudia Camarasa, finalista al XIV Concorso Internazionale di Musica “Marco Fiorindo”, celebrat a la ciutat de Nichelino (Turin), Italia. 
El passat 18 d’octubre Claudia participà en la fase eliminatòria de la secció “Clarinetto Solista” del concurs “Marco Firorindo”, formada per 27 participants de diversos països com ara, França, Eslovènia, Itàlia, Dinamarca, Rússia, Suïssa, etc. La clarinetista del nostre poble va ser sel·leccionada per a la fase final juntament amb altres quarte candidats, celebrada el passat diumenge 19 d’octubre. Va interpretar el Concert nº1 per a Clarinet Op.73 de C. M. von Weber, les Tres Peces per a clarinet sòl d’Igor Stravinsky i la Première Rapsodie de Debussy.
Claudia ha indicat que ha estat una “experiència molt enriquidora” ja que, encara que no ha obtingut premi, haver passat a la final i estar en contacte amb clarinetistes de tan alt nivell per a ella “ja és un premi molt gran” i, a més a més, ha tingut la oportunitat de conéixer al prestigiós jurat de la competició, format per:
Alessandro Carbonare (Solista Orquestra Santa Cecilia de Roma)
Andreas Ottensamer (Solista Orquestra Filharmònica de Berlín)
Gianmarco Casani (Solista Orquestra Simfònica de Roma)
Shigeru Ikushima (Universitat de Kunitaki – Japó)
Joze Kotar (Slovenia Symphony Orchestra)
Ens conta que per a ella “ha sigut una sort ser escoltada i rebre consell dels clarinetistes de primera fila que estaven al tribunal” i ara “amb molta il·lusió per millorar, a continuar estudiant”.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *