Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

CONCERT DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA SOCIETAT MUSICAL “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL

CONCERT DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA SOCIETAT MUSICAL “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL

 

DISSABTE 21 DE JUNY 2014

 

AUDITORI DE RAFELBUNYOL

 

19:30 HORES

 

DIRECTOR: PABLO MARQUÉS

 

 

PROGRAMA: LES CORDES A LA NIT

 

I Part

 

-Serenade for Strings………………………………….V.Kalinnikov

 

-Rittirata Notturna de l´Strade di Madrid……….L. Boccherini

 

-Lullaby for Strings…………………………………….G. Gershwin

 

 

II Part

 

-Eine kleine Nachtmusik k.525…………………….W.A. Mozart

-Allegro -Romance -Minuetto -Rondó

 

 

El nostre programa titulat “Les Cordes a la Nit”, fa un breu recorregut per diferents gèneres musicals dedicats a la nit. En concret es tracta de dues Serenates, obres escrites per a ser interpretades quan el sol s´amaga i s’inicia eixe moment quasi màgic en que s´escomencen a vore les estreles , i en este cas en estils molt diferenciats (clàssic amb Mozart i Romàntic-Nacionalisme amb Kalinnikov).

Un altre gènere molt relacionat amb la nit son les cançons de bressol, música que ens acompanya quan estem a punt de tancar els ulls i escomencen els somnis. Gershwin ens farà gaudir d´aquest gènere amb una harmonia melancòlica i pròpia d´aquest compositor americà.

I com no, també podrem gaudir de una visita nocturna als carrers del Madrid del segle XVIII de la mà de Boccherini, el qual ens fa un recorregut per diverses estampes, en les quals podrem imaginar-nos entre d´altres un rosari, un pasacarrer i el tambor que anuncia la “rittirata” de la guàrdia de Madrid.

Esperem que els agrade i que somnien amb nosaltres de la mà d´aquest programa nocturn.

 

VOS ESPEREM!!!

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *