Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Audicions de final de curs

Les Audicions  del 3r trimestre es realitzaran en l’auditori, en dues sessions, a les 18’30  i a les 19’30 hores i seran els següents dies:

 

DIJOUS, DIA 19 DE JUNY a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyamen de piano amb el Professor Luis Giner, Alumnat de 4t E. Elementals

DIVENDRES, DIA 20 DE JUNY a les 18’30 hores.

Instrument sols, duos, etc. dels següents instruments: Alumnat de Guitarra, Oboè, Clarinet (Prof. C. Bautista), Piano (Patricia Pérez, Luis Giner i Raquel Serneguet),Fagot, Percussió i Saxo (J. Orón)

DIVENDRES, DIA 20 DE JUNY a les 19’30 hores.

Alumnat de 2n, 3r i 4t de Cor. Grup Instrumental d’adults.

DISSABTE, DIA 21 DE JUNY a les 12 hores.

Bebès de 0, 1 i  2 anys. Grups de Musica de cambra de L’escola.

DILLUNS, DIA 23 DE JUNY a les 18’30 hores.

Alumnat de 3r C de Sensibilització Musical, (Alumnat amb horari Dilluns i dimecres de la Prof. Mª Carmen Rueda). Alumnat de 3r A, 2n A i 2n D de Sensibilització musical, (Alumnat amb horari dilluns i dimecres de la Prof. Empar Fortea). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Viola, Trompeta (Prof. Andres Andreo), Trompa, Percussió, Flauta i Clarinet (Professors: Carmen Bautista i David marquez).

                                          DILLUNS, DIA 23 DE JUNY a les 19’30 hores.

Alumnat d’Accès a Ensenyances  Superiors

DIMARTS, DIA 24 DE JUNY a les 18’30 hores.

Alumnat de 3r D de Sensibilització Musical i Iniciació A 6 anys (Alumnat amb horari dimarts i dijous amb el Prof. Joan M. Raigal). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Clarinet (Prof. Carmen Bautista i David Marquez), Percussió ( Pro. Jesús Fenollosa), Trompeta (Prof. Andres Andreo), Violí (Prof. Rebeca Guill), Contrabaix i Trombò.

DIMARTS, DIA 24 DE JUNY a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyament de piano, amb el Prof. Justiniano Hernàndez, (Alumnat d’Ensenyances Professionals).

DIMECRES, DIA 25 DE JUNY a les 18’30 hores.

Alumnat de 1r B i 1r C i 2n C de Sensibilització Musical (Alumnat amb horari dilluns i dimecres amb el Prof. Xavi Hidalgo). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Tuba i Bombardí ( Prof.Pere J. Llopis i Sebastia Orenga), Cello (Prof. Miquel Roselló), i Saxo (J. Orón). Violí (Prof. Sabrina Pacucci), Trompeta (Prof. Adria Recatalà), Piano (Patricia Pérez), Classe col·lectiva de corda. Banda Infantil.

DIMECRES, DIA 25 DE JUNY a les 19’30 hores.

Alumnat d’instrument de 1r i 2n d’Ensenyances Elementals i alumnat de Cant amb acompanyament de piano, amb la Prof. Patricia Pérez

DIJOUS, DIA 26 DE JUNY a les 18’30 hores.

Alumnat de 1r A, 2n B i 3r B de Sensibilització Musical (Alumnat amb horari dimarts i Dijous, amb el Professor Xavi Hidalgo). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Saxo (Prof. Alfonso Bautista) Clarinet (Prof. Carmen Bautista), Trompeta, Cello (Prof. Clara Dols), Violí (Prof. Fco. Martinez), Contrabaix.

DIJOUS, DIA 26 DE JUNY a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyament de piano  amb el  Prof. Luis Giner, (Alumnat de 3r d’Ensenyances Elementals, 1r i 2n E. Professionals). Orquestra de corda de l’Escola.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *