Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Sax-Piano Rafel guanya el XVII Concurs de Música de Cambra del Ximén d’Urrea

El duet Sax-Piano Rafel va guanyar el passat cap de setmana, en la final celebrada a l’auditori de la Caixa Rural de l’Alcora, el primer premi del XVII Concurs de Música de Cambra de l’IES Ximén d’Urrea. Va ser gràcies a les interpretacions de les obres “Sonatine Sportive” d’Alexandre Tcherepnine i “Pequeña Czarda” de Pedro Iturralde.

Aquest duet està format per dos components i alumnes de la nostra Societat Musical: Jesús Orón Bolós (Piano) i Vicent Orón Bolós (saxòfon)

 

 

Segon va quedar el Trio Tamisos i tercer, el grup de metalls Parra Brass. D’altra banda, el grup de plaques Bisbe Pont de Vila-real va rebre el premi del Jurat per la seua trajectòria de participacions en el concurs. El grup convidat va ser el Trio Denzi, format per Inés Andreu al clarinet, Miriam Rodríguez a la flauta i José Miguel Moll al piano.

El jurat va estar format per Carles Guzmán (President i director de l’institut), Cessar Torlà (Secretari del Jurat, professor de música i director de la Unió Musical Covarxina), Antonio Pérez Llopis (guitarrista, compositor i director de l’orquestra laudística Daniel Fortea de Nules), Eugenio Macián (Representant de l’Ajuntament) i Roberto Aicart (Regidor d’Educació). La final va estar presentada per Susana Bartoll i va comptar amb la presència de diferents regidors del consistori així com de la seua alcaldessa que va tindre unes paraules de recolzament al treball de l’organització del concurs. També van estar presents el president i director de la Caixa Rural, una de les entitats patrocinadores conjuntament amb l’ajuntament i la Diputació de Castelló.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *