Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Concert del Cor en la presentació del vocabulari de Música

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) va presentar, dijous passat al Saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència, el Vocabulari de la música, obra en la qual han col·laborat la Federació de Societats Musicals del País Valencià (FSMCV) i CulturArts. L’acte va comptar amb la presència de María José Català, consellera d’Educació, Cultura i Esport, el vicepresident de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero, i el president de la FSMCV, Josep Francesc Almeria.

Aquest acte va comptar amb l’actuació del coro i grup instrumental de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *