Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Concert de l’Orquestra del Conservatori Professional de Música de València amb la participació del nostre músic Sergi Bayarri

Hola amics!

Després de les vacances de Nadal el Conservatori Professional de Música de València continua amb la seva activitat lectiva.

A més a més de amb les seves classes i la seva activitat diària començaran el 2n trimestre amb diversos concerts, conferències i actuacions. Entre aquestes activitats s’inclourà el ja tradicional concert d’any nou, organitzat per la “Real Sociedad Económica de Amigos del País” en col·laboració amb el Conservatori; el concert es celebrarà el proper dimecres 19 de febrer a les 19:30 a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València. El programa començarà amb l’obertura de la Caballeria Ligera de F. Von Suppe i continuarà amb el concert per a clarinet i orquestra nº 1 de C.M Von Webber. La part solista estarà interpretada per l’alumne SERGI BAYARRI SANCHO, guanyador del premi final de grau professional de clarinet del passat curs 2012/2013 i a més a més músic de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol. A la segona part participaran els alumnes de cant i cor del conservatori.

Vos esperem!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *