Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Audicions del 1r trimestre de l’Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol

Les Audicions  del 1r trimestre es realitzaran en l’auditori, en dues sessions, a les 18’30  i a les 19’30 hores i seran els següents dies:

 

DILLUNS, DIA 16 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 3r C de Sensibilització Musical, (Alumnat amb horari Dilluns i dimecres de la Prof. Mª Carmen Rueda). Alumnat de 3r A, 2n A i 2n D de Sensibilització musical, (Alumnat amb horari dilluns i dimecres de la Prof. Empar Fortea). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Viola, Trompeta (Prof. Andres Andreo), Trompa, Percussió, Flauta i Clarinet (Professors: Carmen Bautista i David marquez).

                                       DILLUNS, DIA 16 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyament de piano, amb el Prof. Justiniano Hernàndez, (Alumnat d’Ensenyances Professionals).

DIMARTS, DIA 17 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 3r D de Sensibilització Musical i Iniciació A 6 anys (Alumnat amb horari dimarts i dijous amb el Prof. Joan M. Raigal). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Clarinet (Prof. Carmen Bautista i David Marquez), Percussió ( Pro. Jesús Fenollosa), Trompeta (Prof. Andres Andreo), Violí (Prof. Rebeca Guill), Contrabaix i Trombò.

DIMARTS, DIA 17 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyamen de piano amb el Professor Luis Giner, Alumnat de 4t E. Elementals

DIMECRES, DIA 18 DE DESEMBRE a les 18’30 hores.

Alumnat de 1r B i 1r C i 2n C de Sensibilització Musical (Alumnat amb horari dilluns i dimecres amb el Prof. Xavi Hidalgo). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Tuba i Bombardí ( Prof.Pere J. Llopis i Sebastia Orenga), Cello (Prof. Miquel Roselló), i Saxo (J. Orón). Violí (Prof. Sabrina Pacucci), Trompeta (Prof. Adria Recatalà), Classe col·lectiva de corda. Banda Infantil

DIMECRES, DIA 18 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Instruments amb acompanyament de piano  amb el  Prof. Luis Giner, (Alumnat de 3r d’Ensenyances Elemental, 1r i 2n E. Professionals).

 DIJOUS, DIA 19 DE DESEMBRE a les 19’00 hores.

Alumnat de 1r A, 2n B i 3r B de Sensibilització Musical (Alumnat amb horari dimarts i Dijous, amb el Professor Xavi Hidalgo). Instrument sols, duos, trios, etc. dels següents instruments: Saxo (Prof. Alfonso Bautista) Clarinet (Prof. Carmen Bautista), Trompeta, Cello (Prof,. Rosa Mª Gil), Violí (Prof. Fco. Martinez), Contrabaix.

Orquestra de corda de l’Escola. Grup Instrumental d’adults.

 DIVENDRES, DIA 20 DE JUNY a les 18’30 hores.

Instrument sols, duos, etc. dels següents instruments: Alumnat de Guitarra, Oboè, Clarinet (Prof. C. Bautista), Piano (Patricia Pérez, Luis Giner i Raquel Serneguet),Fagot, Percussió i Saxo (J. Orón)

DIVENDRES, DIA 20 DE DESEMBRE a les 19’30 hores.

Alumnat d’instrument de 1r i 2n d’Ensenyances Elementals i alumnat de Cant amb acompanyament de piano, amb la Prof. Patricia Pérez.. Alumnat de 2n, 3r i 4t de Cor.

DISSABTE, DIA 21 DE DESEMBRE a les 12 hores.

Bebès de 0, 1 i  2 anys. Grups de Musica de cambra de L’escola.

 

També s’informa, que els assajos (Alumnat d’Ensenyances Professionals), amb el pianista acompanyant Justiniano Hernández, seran el dimarts, dia 10 de desembre a partir de les 18 hores i el dissabte, dia 14 de desembre a partir de les 10 del  matí.

L’alumnat d’instrument de 3r d’E. Elementals,tindrà l’assaig general, amb el Pianista acompanyat (Prof. Luis Giner) el dia 14 de desembre, dimarts de 17 a 19.1r i 2n d’E. Professionals, dimarts de 21 a 22.

L’alumnat d’instrument de 4t d’E. Elementals tindrà l’assaig general, amb el Pianista acompanyat (Professor Luis Giner), el dia 14 de desembre, dissabte de 11’30 a 14.

L’alumnat d’Instrument de 1r i 2n d’Ensenyances Elementals i Cant,tindran els assajos, amb el Pianista acompanyat (Prof. Patricia Pérez) el divendres 13 i el dimecres 18 de desembre, a partir de les 19’30.

Tot l’alumnat que haja de tocar amb  pianista acompanyant,(tots els cursos) hauran de passar per consergeria a deixar les partitures de piano i agafar horari.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *