Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Concert de l’Orquestra de “La Primitiva” de Rafelbunyol al Palau de la Música de València

El pròxim diumenge 8 de Desembre a les 11:30h l’Orquestra “La Primitiva” de Rafelbunyol ens oferirà un concert al Palau de la Música de Valencia en el que interpretaran:

Primera part

 Concert per a piano nº2    Ludwig van Beethoven

Allegro con  brio

Adagio

Rondo. Molto Allegro

Solista: Pau Fernández, piano

 

Segona part

Egmont, Op 84                      Ludwig van Beethoven

Cavalleria rusticana              Pietro Mascagni

Intermezzo

Suite de Jazz nº2                   Dmitri  Shostakovich

Valse II

Carmen Suite nº1                   Georges Bizet

Les toreadors

David Martínez Doménch, Director

Les entrades són gratüites, però limitades. Ja estan a disposició del públic a la Casa de la Música.

 

US ESPEREM!!!Orquestra

 

David Martínez

Va nàixer a València l’any 1975. Inicià els seus estudis als 11 anys al CIMA en Alfafar amb Josep Vicent Herrera. Va ingressar al Conservatori Superior de Música de València en 1991, on va finalitzar el Grau Superior amb José Cerveró, obtenint Matrícula d’honor i el Premi Extraordinari final de carrera en clarinet i en música de cambra.

Ha perfeccionat els seus estudis de clarinet amb Bertram Egger, Alfred Prinz, Miguel Espejo, Vicent Alòs, Toni Goig, Reinhard Wieser, Karl Leister, Thomas Friedli, José Vte Herrera… de pedagogia musical amb Javier Duque i de música de cambra amb el Quartet de corda “Silvestri” i quartet de clarinets “Vienna clarinet connection”

Ha col·laborat amb diferents orquestres com l’Orquestra Simfònica de Madrid,  Orquestra de les Illes Balears “Ciutat de Palma”, l’Orquestra Nacional d’Espanya. Ha aconseguit el Primer Premi, al III Concurs d’Interpretació musical “Patronat l’Arjau” en Barcelona a la modalitat de música de cambra. Primer Premi al I Concurs d’Intèrprets “Ciutat de Benicarló”. Primer premi al VII Concurs de música de Cambra de Castellterçol. Primer Premi al V Concurs de  música de cambra “Ciutat de Terrassa”. Primer Premi al XVII Concurs de música de cambra “Ciutat de Manresa”. III premi al Torneig Internacional de Música (T.I.M.) en col·laboració amb el cor de cambra “Cántica” a Roma l’any 1.999. III premi al IV Concurs Internacional de Música de Cambra, Guadamora, Pozoblanco (Córdoba).

Com a docent ha impartit classes de clarinet al Conservatori professional de la Diputació de Tarragona-Tortosa, al Conservatori Superior de Música “Joaquim Rodrigo” de València i al Conservatori Professional de Música “Francesc Peñarroja” de la Vall d’Uixó. A l’any 2002 ingressa al Cos de Funcionaris de Professors de Música i Arts escèniques. Actualment ocupa la plaça de clarinet baix a l’Orquestra de València.

 

Pau Fernández Benlloch

Va néixer a Rafelbunyol el 1998, s’inicia en les activitats musicals amb el violí i el piano a primerenca edat, amb les professores Carmen González (violí) i Mª José Iglesias (piano), a l’Escola de Música de Massamagrell (València). Simultanejant els estudis dels dos instruments anteriors i iniciant-se, més tard, a la trompeta amb Andrés Andreu, professor de l’Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol, escola en que continua els estudis de violí amb Carmen González Martín.

El 2009 passa les proves d’accés a les Ensenyaments Professionals de Música al Conservatori Professional de Música n º 2 de València, amb les més altes qualificacions, actualment estudia amb Ignacio Millán Santacreu (Piano) i Josep Ribes Villalba (violí).

El l’actualitat Pau forma part com a violinista de l’Orquestra de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol i com a pianista de la seua Banda Simfònica.

Ha realitzat recitals a diferents sales de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Andalusia, Gdansk (Polònia) i al Festival Internacional de Piano de Poros (Grècia).

El 2011 va rebre 2n premi en el Concurs de Piano de Benaguasil i el 3r Premi en el Concurs de Música de Cambra Vila Betxí. L’any 2013, ha estat guardonat amb el segon premi en el Concurs Nacional de Lions Club a Marbella.

Ha realitzat estudis de violí amb: Mirabai Weishmehl, Evgeny Moriatov, Francesc Navasquillo, Yuri Volguin i Alexei Koshvanets.  Classes de piano amb: Elena Dyatlova, Douglas Humpherys, Yuri Bogdanov, Anna Jastrzebska – Quinn, Agathe Leimoni.

En 2008 va començar a rebre classes de Rafael Salinas Tello, professor d’interpretació  de piano a l’ESMUC (Barcelona). Que actualment continúa donant-li classes.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *