150 anys apasionats per la música

Novetat curs 2013-2014: Música per a bebès de 3 a 12 mesos

MÚSICA PER A BEBÈS

DE 3 A 12 MESOS

L’Escola de música de Rafelbunyol, el proper curs 2013-14, impartirà classes de música per a bebès a partir de 3 mesos. Els menuts de Rafelbunyol i dels pobles del voltant tindran l’oportunitat de gaudir de la música acompanyats del pare o de la mare, totes les setmanes durant 30  minuts.

Es tracta d’un ensenyament basat en la impregnació, la comunicació i la vivència de la música en primera persona, la qual cosa dóna pas al desenvolupament de la sensibilitat i la creativitat. A les diferents sessions compartim jocs auditius, cançons, ritmes, danses i moviments que apropen la música al menut/da afavorint el seu desenvolupament personal global.

        Metodologia d’ensenyament.

La música és el llenguatge dels menuts per excel·lència. Aporta beneficis comprovats en totes les àrees de desenvolupament: cognitiva, motriu, emocional, creativa, afectiva, social, comunicativa… A més, aquesta linia de treball promou la participació activa de les famílies en l’educació dels seus fills i els permet veure el seu procés individual d’aprenentatge. La participació activa dels pares a les classes és fonamental, ja que es convertixen en models de referència que serveixen de reforç a les activitats proposades per la mestra i a més a més estimulen i motiven al seu fill/filla individualment a través de la seua presència, la seua alegria front els progressos i la seua paciència i confiança front les dificultats.Aquest fet potencia el vincle afectiu familiar, de gran importància per al seu creixement integral.

Els objectius que ens plantegem són, entre altres:

- Fomentar la integració cultural, utilitzant elements musicals propis de la nostra cultura.

- Millorar la seua capacitat auditiva i vocal, el llenguatge verbal i no-verbal.

- Afavorir la concentració i la capacitat d’estar en silenci.

- Facilitar unes relacions sanes basades en el respecte.

- Gaudir de l’experiència musical en grup i en família.

Informació i Matrícula del 24 al 28 de Juny de 2013.

de 18 a 20, a la Casa de la Música

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>