Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Novetat Curs 13-14: MÚSICA PER A EMBARASSADES

L’Escola de música de Rafelbunyol, el proper curs 2013-14, impartirà classes de música per a embarassades. Les dones de Rafelbunyol i dels pobles del voltant tindran l’oportunitat de gaudir de la música acompanyats de la seua parella, totes les setmanes durant 1 hora.

Quan una dona es queda embarassada comença a recórrer un camí ple de canvis. Amb aquestes sessions es pretén que les mares puguen arribar a un estat d’harmonització que promoga l’aparició de canvis beneficiosos tant per a ella com per al xiquet. La veu i les cançons són una eina essencial en aquest tipus d’intervenció. Com que l’aparell auditiu del bebé ja està format en el quart mes, a partir d’aleshores anirà coneixent i estimant la veu de la mare a través de l’oïda. Aquest taller va dirigit a les futures mares i parelles que vulguen, mitjançant la música, estimular i connectar amb el seu fill abans de nàixer i enfortir-hi el vincle i la comunicació.

 BENEFICIS:

  • Millora la qualitat emocional de l’embaràs, del treball del part i del naixement, de manera que es redueixen els nivells d’ansietat de la mare i del bebé.
  • Disminueix les tensions i les pors.
  • Ensenya a relaxar-se i a establir un contacte íntim amb el bebé.
  • Augmenta la confiança per part dels pares.
  • Afavoreix la presa de consciència sobre les sensacions físiques i els moviments del bebé.
  • Calma el bebé quan reconeix les melodies que havia escoltat dins l’úter.

Tècniques que s’utilitzaran: relaxació, moviment, veu, cançó de benvinguda, visualització, improvisació.

 

 

 

Informació i Matrícula del 24 de Juny al 5 de Juliol de 2013, de 18 a 20, a la Casa de la Música

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *