150 anys apasionats per la música

Campions!

Campions!

 

La Societat musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, La Banda Esmeralda ‘d’Almassora, La Banda Esperança de Sant Vicent del Raspeig i la Unió Musical de Higueruelas han resultat guanyadores del XXXIV Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana celebrat el passat cap de setmana al Complex Educatiu de Xest .
‘La Primitiva’ de Rafelbunyol ha resultat guanyadora en la secció primera, amb un primer premi i menció d’honor, amb 360,5 punts, la Unió Musical d’Agost (Alacant) ha obtingut un altre primer premi, amb 336, mentre que L’Aliança de Vinaròs (Castelló) s’ha endut el segon premi 297,5.

Pel que fa a la secció segona, ha guanyat ‘La Esmeralda’ d’Almassora, amb un primer premi i menció d’honor, amb 346 punts. També han aconseguit primers premis les altres dues bandes participants, ‘L’Artística’ de Carlet (València), amb 341,5 punts i la Unió Musical Algueñense, de Algueña (Alacant), amb 332,5.

A la secció tercera ‘La Esperanza’ de Sant Vicent del Raspeig ha guanyat el primer premi amb menció d’honor, 345 punts, mentre que la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny (València), s’ha endut un primer premi amb 323 punts, i la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes (Castelló), un segon premi amb 269,5.

A la secció quarta, la Unió Musical d’Higueruelas ha obtingut el primer premi i menció d’honor amb 325,5 punts, mentre que la UM Eslidense i la UM Sant Miquel Arcàngel de Daya Nueva han aconseguit sengles segons premis amb 310,5 i 305 , 5 punts respectivament.

En aquests dos dies de certamen, al qual han assistit més de 6.000 espectadors procedents de diverses localitats de la Comunitat, les bandes participants han interpretat una obra obligada i una altra de lliure elecció. Les peces obligades han estat ‘Spirophony’, de Jesús Santandreu, en la secció primera, ‘De Vores del mar’, de Ximo Cano en la secció segona, ‘La torre dels Borja’, de David Panadés en la secció tercera, i ‘ Latent Overture ‘, de Carlos Pellicer.

Com és ja tradicional, les agrupacions guanyadores de les quatre seccions participaran en els concerts oficials que es celebraran al voltant del 29 abril 2013 amb motiu del Dia de la Música Valenciana.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>