150 anys apasionats per la música

Guanyadors del XXXVI Certamen Provincial de Bandes de Música, 2012

La Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol ha obtingut el Primer Premi i Menció d’Honor

de la Primera Secció en la XXXVI Edició del Certamen Provincial de Bandes de Música celebrat al Palau de la Música de València. Els huitanta-un músics han interpretat sota la batuta del mestre Ángel Martínez Escutia les obres següents: Las Arenas (passdoble), Fiesta Mediterránea (obra obligada) i Turangalila Symphonie.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>