150 anys apasionats per la música

Spot 150 Aniversari de “La Primitiva”

Ahir va ser presentat oficialment l’espot del 150 aniversari de la creació de la “Primitiva “ de Rafelbunyol, en el marc incomparable del nou auditori i abans de l’actuació del Spanish Brass Luur Metalls.
Un espot que pretén conjuminar a tota la família que són els músics, socis, familiars etc. en una causa comuna, la llibertat de poder dir que som un i som tots , els que formem part d’aquest ben cultural que surt més enllà del nostre poble i que per on passa, a ningú deixa indiferent.
Jo sóc de la “Primitiva” de Rafelbunyol

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>