Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

Final del XIV concurs de Música de Cambra IES Ximén d’Urrea, Alcora (Castelló)

El passat 26 de febrer de 2011 es celebrà la final del XIVé concurs de Música de cambra IES Ximén d’Urrea a l’auditori de la Caixa Rural Sant Josep de l’Alcora. El Quartet de Clarinets Rafelbunyol va ser el millor. Va vèncer en el XIVé Concurs de Música de Cambra IES Ximén d’Urrea de l’Alcora.
Els guanyadors van interpretar a l’Auditori de la Caixa Rural de la capital de l’Alcalaten les obres Quatuor, de Pierre Max Dubois, i Fantasia in one movement, de Paul Harvey.
La final es va desenvolupar a l’Auditori, però el saló gòtic de la casa de la Casa de la Música de la vila ceramista va ser l’escenari de la presentació, actuant per a l’ocasió el Quintet Mestral de Rafelbunyol, que van ser els guanyadors de l’edició anterior.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *