Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

El Grup de Cambra “Slap” Clarinet Quartet de Rafelbunyol, ha passat a la final del XIV Concurs de Música de Cambra Ximén d’Urrea

Els pasats dies 22,23 i 24 de febrer van tindre lloc les audicions preliminars del XIV Concurs de Música de Cambra Ximén d’Urrea, en L’Alcora. Es van inscriuree unn total de 14 grups de cambra de diferents localitats de la Comunitat.

El Grup de Cambra “Slap” Clarinet Quartet, format per Cristina LLoret, Judit Jurado, Gemma Guiot i Ferran Garcerà,baix la direcció de la professoraCarmen Bautista, han aconseguit passar a la final amb dos grups més.  La final tindrà lloc el proper dissabte 26 de febrer en l’Auditori de la Caixa Rural de L’Alcora.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *