Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

La banda de Rafelbunyol ha obtés el Primer Premi en la Secció 1ª del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea

La banda de Rafelbunyol ha obtingut el primer premi en la secció primera (85 Places) del certamen Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila d’Altea”,

 La nostra banda ha obtingut el primer premi en la secció primera al Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila d’Altea”, quedant en un magnífic segon lloc amb una diferència de 0,7 punts respecte a la Banda Municipal de Silleda, que quedà al primer lloc.   

Les puntuacions obtingudes per les agrupacions participants van ser les següents:

 – 1º Premi. Puntuació:  545,30

Banda Municipal de Música de Silleda (Pontevedra)     

– 1º Premi. Puntuació: 544,60

Societat Musical  La Primitiva de Rafelbunyol (València)

– 2º Premi. Puntuació: 477,50

Agrupación Musical Senienca (Tarragona)

–  3º Premi.  Puntuació: 324,50

A. M. Santa Cecilia De Tomelloso   (Ciudad Real)

 Desde ací, i en nom de tots els que gaudírem del magnífic concert que ens oferiren i que som consciens de l’esforç tan gran que han invertit en la preparació d’aquest certamen, volem donar l’enhorabona i felicitar els músics participants per la capacitat de fer les coses ben fetes:  per fer sonar la música ben feta.  La banda  de la Societat Musical  “La Primitiva” de Rafelbunyol, amb el seu director Angel al cap, està obrint-se un lloc entre les agrupacions respectades, i ha estat guardonada en els últims certàmens en  llocs més preferents, quant no ha estat directament guanyadora. “Aquest és el camí.  La gent jove ha treballat molt i fa molt de sacrifici.  És digne d’admirar l’espírit de sacrifici que tenen i sobre tot la seua il·lusió.  A més, aquest certamen el portàvem molt ben preparat amb la gent de casa i amb la gent que venia a reforçar la banda”,  ha dit Jesús Oron, director de l’Escola de Música de la Societat.  “En tot cas, la Societat té molt de futur, hi ha molta gent jove i amb ganes de fer moltes coses, així que enguany ens prepararem amb treball a casa nostra i en 2012, altra vegada al Certamen, a demostrar el treball que estem fent a Rafelbunyol”, hi afegí.

Finalment, cal agrair una vegada més el recolçament obtés de les institucions del municipi, socis protectors i resta de membres de la Societat que va fer costat a “La Música” acompanyant als músics a Altea i, desde el públic, animant i aplaudint-los.

Imatges de la desfilada prèvia al concert (de la pgn web del certamen, autors Radio Altea i Comissió Certamen)

[nggalery id=36]

Imatges del concert (de la pgn web del certamen, autors Radio Altea i Comissió Certamen)

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *