150 anys apasionats per la música

Claudia Camarasa, alumna de la nostra escola, a l’Orquestra Municipal de València

Claudia Camarasa, alumna de cinquè de grau professional, ha segut seleccionada per a participar amb l’ Orquestra Municipal de València amb altres alumnes dels Conservatoris Professional i Superior. L’ excelent nivell de Claudia li ha permès accedir a aquest concurs i guanyar-lo havent de competir amb músics de nivells de formació superiors. Des d’ací volem donar-li l’enhorabona i animar-la per a seguir en aquest camí. El proper concert serà a finals d’abril. Quan tinguem més clara la data us la comunicarem.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>