Pages Navigation Menu

150 anys apasionats per la música

L’Escola de Música Guanya en el VII Concurs de Música de Cambra Vila de Betxi

 

El darrer diumenge 30 de novembre, el grup de música de cambra de la nostra Escola, "5 de Metall", va obtindre el Primer Premi en la modalitat de grups de cambra en el VIIé Concurs de Música de Cambra Vila de Betxí, a Castellò. Al mateix Concurs, l’alumna de saxòfon de l’Escola de Música de Rafelbunyol Rocío Sánchez Gallego va obtindre el primer premi de la categoria I en l’especialitat de vent-fusta.

El concurs tenia una fase eliminatòria, realitzada el dissabte 29 de novembre, en la qual participaren músics i grups de cambra d’arreu de l’estat espanyol. La final se celebrà el dia 30 en l’Auditori de Música de Betxi.

"5 de Metall" està format per: Vicent Martínez (Trompeta), Juan Lacruz (Trompeta), Òscar Castellar (Trompa), Guillem Ferrando (Trombó) i Jaume Redolat (Tuba).

Tant els integrats de "5 de Metall" com Rocío Sánchez, són alumnes de l’Escola de Música de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol i cursen estudis al Conservatori Professional de València.

Volem felicitar-los i animar-los a continuar per aquest camí de treball i estudi, que de ben segur els aportarà tot un cabdal de moments bons i experiències úniques per a viure.

 

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *