150 anys apasionats per la música

L’Ajuntament de Rafelbunyol rep el prestigós Premi Nuestras Bandas de Música

L’Excel·lentíssim Ajuntament de Rafelbunyol va rebre el passat 2 de novembre el Premi Nuestras Banda de Musica, otorgat per LP Punto Radio i LP Televissió, per el seu recolzament i compromís amb la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol. El Premi fou entregat pel presentador del programa Octavio Hernández, en el marc incomprable del Palau de la Música de València i fou rebut pel Excm. Alcalde deRafelbunyol D. Jaime García García.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>