150 anys apasionats per la música

150 Aniversari

 

150 anys de música. La vida musical a Rafelbunyol es resumeix en l’esforç quotidià d’homes i dones del poble, que han passat per les diverses èpoques, en les quals ha sonat música de forma constant. Treball i dedicació d’un poble, que va crear i creure en un projecte ambiciós, el qual, avui dia, i des de la humilitat, gestiona la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol. Aquesta és una Societat amb molta empenta i amb ganes de superació, com de segur ho van ser els nostres avantpassats, amb les forces i les ganes de fer un poble millor amb la seva música. Una Societat Musical que vol recordar i festejar aquestos anys que han passat i retre homenatge a totes aquelles persones que, d’una manera o una altra, han format part d’ella i han deixat el seu gra d’il·lusió i de creació. I com no, celebrar aquest 2012, amb força, empenta i amb l’ànim de fer feliç al poble amb molta música.

 

Des de la comissió organitzadora “laprimitiva2012″, l’equip directiu i els músics de la Societat, programarem tot un any d’esdeveniments musicals, escènics i artístics. Començarem al novembre del 2011 i finalitzarem al mateix mes del 2012, coincidint les dues dates amb la festivitat de Santa Cecília. Durant un any omplirem de contingut musical tots els indrets del poble amb tot tipus de concerts simfònics, moderns i tradicionals; realitzarem aplecs, conferències, teatre, dansa, cinema, etc. Una barreja d’activitats on la diversitat serà l’eix que unirà tot tipus de públic que es veurà representat amb cadascuna de les activitats programades. Volem donar un tracte preferent a la nostra música, la tradicional valenciana, per ser aquesta la que ens commou i ens identifica com a poble, perquè ha sigut el fonament dels nostres 150 anys.

 

Tenim una il·lussió molt gran amb aquest projecte, perquè serà irrepetible, i tenim l’oportunitat d’oferir a tots els socis, veïns i veïnes del poble, un any molt bonic i esplèndid on la música arribarà a tots, i tots serem música.